BESØG VORES BUTIK PÅ VALBY LANGGADE 82 A - VALBY

Spirit of OM

Spirit of OM – Økologisk bæredygtigt tøj og tekstiler med gode energier

Både skjult og synligt er der positive symboler i tøjet og tekstilerne: Flower of Life, Lotus, OM/AUM, positive bekræftelser, chakra symboler, ayurvedisk afbalancerende energi-mønstre.

Farvetoner og mønstre i tøjet og tekstiler er afstemt efter Ayurvediske principper og baseret på Feng Shui og den holistiske tankegang.

Herretøj fra Spirit of OM

Sengetøj fra Spirit of OM

Spirit of OM sengetøj

Få smukke drømme. Vidunderligt blødt og hudvenligt, er hvad dette økologiske sengetøj er. Den økologiske bomuld støtter den naturlige hudfunktion og regenerering under søvn. I stoffet er indsyet rosenkvarts ædelsten. Rosenkvarts understøtter dyb afslapning, indre fred og balance. Med lynlås.

Håndklæder fra Spirit of OM

Spirit of OM er fantastisk design i miljøvenlige og økologiske tekstiler. Den økologiske bomuld er dyrket i Grækenland og Tyrkiet i områder hvor der naturligt falder en passende mængde regn, så der er praktisk talt ikke brug for kunstvanding. På markerne er der sædskifte fra år til år med f.eks. blomster og grøntsager. Det tiltrækker insekter, som er gode for bomulden, og jorden bliver ikke udpint. Tværtimod dannes der mere humus, og der lagres mere CO2 i jorden.

Bomulden er håndplukket. Det er den ypperligste høstmetode, som er meget mere skånsom, idet man hver gang kun høster de modne bomulds-frø. Derfor skal den håndplukkede bomuld næsten ikke renses, og man bruger derfor langt mindre energi og vand i efterbehandlingen.

Rent drikkevand er kostbar ressource. For at fremstille en konventionelt dyrket bomulds-T-shirt forbruger man 2.500 liter vand per T-shirt. En almindelig økologisk T-shirt bruger ca 750 liter vand. Spirit of OM anvender praktisk talt ingen vand i sin økologiske produktion.

Selve produktionen af Spirit of OMs bomuldsstoffer foregår i Tyrkiet, hvilket betyder mindre transport til Europa. Både dyrkningen og produktionen er GOTS certificeret (Global Organic Textile Standard). Der er ingen tungmetaller eller formaldehyd i farverne, og maskinerne er mere energi-effektive. Spirit of OM sørger for gode arbejdsforhold for medarbejderne og der er selvfølgelig ingen børnearbejde.

Dertil har Spirit of OM udviklet en unik digital-tryk til bomuldsstof. Det bruger ingen vand og meget mindre farve i processen. Farvetoner og mønstre i tøjet er afstemt efter Ayurvediske principper, så de virker harmoniserende på alle tre Doshaer (Vata, Pita og Kapha).  Det gør at farverne faktisk klæder de fleste mennesker.

Der er en rigtig god energi i tøjet! Både skjult og synligt er der positive symboler i tekstilerne: Flower of Life, Lotus, OM, positive bekræftelser, chakra-symboler, ayurvedisk afbalancerende energi-mønstre, osv. osv.

Mange modeller har fint pulveriserede rosenkvarts  eller turmalin krystaller - enten i indfarvningen af hele stoffet, eller i farverne i selve mønstret. (Turmalin kan beskytte mod stråling). Feng Shui til at have på! Og håndklæder og badekåber har krystaller er syet ind i sømmen. Krystallerne er hentet i en lille mine i Brasilien, som ejet af en god ven af Spirit of OM fra Schweiz - med sikkerhed for gode arbejdsforhold under udvindingen.

Cookies på Bog & Mystik

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre - Læs mere

Luk