Bog - Optimal næring Indtagelse, optagelse, omsætning
Af Eva Lydeking-Olsen
✓ Vi er e-mærket
✓ Fragt fra kr. 29,95
✓ 30 dages fuld returret
Om Optimal næring Indtagelse, optagelse, omsætning
Hovedvæket inden for ernæringslære.
Ajourført med den nyeste internationale forskning, med omfattende kildehenvisninger.
Første del omhandler indtagelse: celleøkologi, kostvanernes rødder og forskellige måder at dække sine behov på.
Anden del er en gennemgang af næringsstofferne: protein, fedt, kulhydrat, vitaminer, mineraler, sporstoffer samt de spændende fytonutrienter. Fordøjelsen, optagelsen, tarmens mikro-økologi og leverens afgiftningsevne er grundigt behandlet.
Tredje del omhandler cellebiologiske forhold. Der afsluttes med faste, autisme og kronisk træthedssyndrom.
- Forfatter:
- Eva Lydeking-Olsen
- Forlag:
- Klitrose
- Antal sider:
- 621