Bog - Rødder & knolde

Af Amanda Hellberg og Eveline Johnsson
  249,95 DKK

Vi er e-mærket

Fragt fra kr. 29,95

30 dages fuld returret

Om Rødder & knolde

Vegetarisk mad fra den sorte muld

Rodfrugter – måske ikke de smukkeste råvarer i verden? Men til gengæld er de klimavenlige, spækkede med næringsstoffer og desuden himmelsk lækre. Til forskel fra de fleste andre grøntsager, så kan de nemt dyrkes på friland i Danmark og de kan spises på så mange forskellige måder: råkost i en salat, stegt med lidt olie, i supper og gratiner – mulighederne er næsten ubegrænsede.

Rødder & knolde er en spændende inspirationskilde til alle som vil spise mere vegetarisk og klimabevidst på samme tid. Hvordan lyder f.eks. kåldolmer med valnødde- og sellerifars, rødbedesuppe med krydderristede nødder, sennepsstuvet knoldselleri eller et saftigt kartoffelbrød bagt i gryde? Selv de mest indædte kødspisere kommer ikke til at savne kød, når de er i selskab med Rødder & knoldes lækre opskrifter.
 

Forfatter:
Amanda Hellberg og Eveline Johnsson
Forlag:
Turbine
Antal sider:
190

Spirituelle gaver

Se også